Pentuja

Ei enää tulossa staffipentueita. 

Ensimmäinen pihakoirapentue alustavasti suunnitteilla, aikaisintaan kesälle 2024.

Emänä ensimmäinen pihakoiramme Sointu FI JMVA EE JMVA Blackien Love Story. 

Tervetuloa tutustumaan Sointuun ja keskustelemaan pihakoirista.

p. 050 5858 223/ Tiina tiina.simonen1@gmail.com


Ansioitunutta staffien kasvatusta vuosina 1987-2023

*Pennut myydään koteihin joissa halutaan pitää kasvattajaan yhteyttä jatkossakin ja on kiinostusta harrastuksiin. Järjestämme Turun seutualueella omia näyttelykoulutuksia ja tapaamisia kasvateille ja satunnaisesti myös muiden lajien esittelyä ja opastusta.

 * Siitokseen käyttämämme koirat ovat virallisesti terveystutkittu ja palkittu näyttelyissä. Tavoitteemme on kasvattaa rodunomaisia pitkäikäisiä perheenjäseniä ja harrastuskavereita omistajilleen. Kasvattejamme on ansioitunut näyttelyissä sekä koulutuslajeissa (staffit).

*1-2 vuoden iässä toivomme että kasvattimme terveystutkitaan virallisesti pevisaehtojen mukaan.

*Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina ja mirkosirutettuina. Kaikki pennut saavat meiltä mukaansa tarvikekassin, joka sisältää n. 3 kg nappulapussin samaa nappulaa jota syöneet meillä, lelun, tutunhajuisen alustan  jonka voi laittaa omaan petiin kun kotiutuu ja vaihtelevasti jotain muuta kivaa. Ja sitten tulee lisäksi kansio, jossa hoito-ohjeita, rekkarit ym. koiran paperit. Ja kasvattajan elinikäinen tuki. Kasvattaja liittää pentueen omistajat ensimmäiseksi vuodeksi rotuyhdistyksen jäseneksi.

Kommentit