Pentuja

-Ei enää tulossa pentueita-
Ansioitunutta staffien kasvatusta vuosina 1987-2023

*Pennut myydään koteihin joissa halutaan pitää kasvattajaan yhteyttä jatkossakin ja on kiinostusta harrastuksiin. Järjestämme Turun seutualueella omia näyttelykoulutuksia ja tapaamisia kasvateille ja satunnaisesti myös muiden lajien esittelyä ja opastusta.

 * Siitokseen käyttämämme koirat ovat virallisesti terveystutkittu ja palkittu näyttelyissä. Tavoitteemme on kasvattaa rodunomaisia pitkäikäisiä perheenjäseniä ja harrastuskavereita omistajilleen. Kasvattejamme on ansioitunut näyttelyissä sekä koulutuslajeissa (staffit).

*1-2 vuoden iässä toivomme että kasvattimme terveystutkitaan virallisesti pevisaehtojen mukaan.

*Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina ja mirkosirutettuina. Kaikki pennut saavat meiltä mukaansa tarvikekassin, joka sisältää n. 3 kg nappulapussin samaa nappulaa jota syöneet meillä, lelun, tutunhajuisen alustan  jonka voi laittaa omaan petiin kun kotiutuu ja vaihtelevasti jotain muuta kivaa. Ja sitten tulee lisäksi kansio, jossa hoito-ohjeita, rekkarit ym. koiran paperit. Ja kasvattajan elinikäinen tuki. Kasvattaja liittää pentueen omistajat ensimmäiseksi vuodeksi rotuyhdistyksen jäseneksi.

Kommentit