Pentuja


Seuraava pentue suunnitteilla loppuvuonna 2022/alkuvuonna 2023


* Siitokseen käyttämämme koirat ovat laajasti terveystutkittu ja palkittu näyttelyissä ym. kokeissa. Tavoitteemme on kasvattaa pitkäikäisiä perheenjäseniä ja harrastuskavereita omistajilleen.

*Pennut myydään koteihin joissa halutaan pitää kasvattajaan yhteyttä jatkossakin ja kiinostusta näyttelyihin sekä muihin harrasteisiin kuten toko, rallytoko ja agility. Järjestämme omia näyttelykoulutuksia ja tapaamisia kasvateille.
Huom! Emme myy pentuja koteihin joissa aikomus harrastaa taakanvetoa

*Emme myy sellaisiin talouksiin, joissa jo kovin monta koiraa ennestään sekä pääsääntöisesti kahta staffiurosta emme myy samaan perheeseen. Muut kombinaatiot ok ottaen rodun, ikäeron ym. huomioon. Esim. ei missään nimessä ainakaan 2 pentuikäistä tai hyvin nuorta saman sukupuolen staffia samaan talouteen.

*1-2 vuoden iässä toivonne että kasvattimme terveystutkitaan virallisesti (=silmät, polvet, lonkat, kyynäret).

*Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina ja mirkosirutettuina. Kaikki pennut saavat meiltä mukaansa tarvikekassin, joka sisältää n. 3 kg nappulapussin samaa nappulaa jota syöneet meillä, lelun, tutunhajuisen alustan  jonka voi laittaa omaan petiin kun kotiutuu ja vaihtelevasti jotain muuta kivaa. Ja sitten tulee lisäksi kansio, jossa hoito-ohjeita, rekkarit ym. koiran paperit. Ja kasvattajan elinikäinen tuki. Kasvattaja liittää pentueen omistajat ensimmäiseksi vuodeksi staffiyhdistyksen jäseneksi.

Kommentit