Esittely ja historiaa

Fi-nell´s kasv. Tiina Simonen ja Tarja Kivi: 


Olen ollut aktiivi koiraharrastaja lähes koko ikäni, yhdessä äitini Tarjan kanssa olen kasvattanut staffeja 1987-2023 ja ranskiksia 2000-luvun alusta alkaen vuoteen 2013 kennelnimellä Fi-nell´s. Fi-nell´s staffien kasvatuksesta saavutettu kennelliiton Vuolasvirta-palkinto ansioituneesta kasvatuksesta vuonna 2000. Fi-nell´s kasvatusta tuli täyteen tänä vuotta vuonna (2023) 39 v! 1984 alkoi kasvatus boksereilla, joita syntyi muutaman pentuetta ennen ensimmäista staffipentuetta.

Vuosia sitten tullut pyörittyä vähän palveluskoiratoiminnassa bokserin kanssa ja pelastuskoiratoiminnassa ja tokossa ensimmäisen staffimme kanssa teininä, meriitteinä loppuiän verovapaus pelastuskoirana ja toko 1.tuloksia + muita alokasluokassa. Mutta näyttelyt pääasiallinen harrastus ollut viime vuodet. Tiina toimi 2021-2022 Staffordshirenbullterrieriyhdistys Ry:n jalostustoimikunnan jäsenenä.  

Viimeisin oma staffini oli Scarface Sahrami, vuonna 2011 13-vuotiaana edesmennyt. Sen jälkeen on ollut ranskiksia kotona, tällä hetkellä on kotona pihis eli tanskalais-ruotsalainen pihakoira Sointu synt. 15.3.2022. Tarjalla ei enää ole omaa koiraa kotona, mutta silloin tällöin on vielä ollut pentueita, viimeiseksi jäävä  Fi-nell´s staffipentue syntyi -23 keväällä. 


Fi-nell´s staffi pentueet koiranetissä

Kommentit